#mamnato PODCAST: 
Ako sa varí v čase krízy. Gastrobiznis podľa Zdeňka Pohlreicha

Nástrahy gastropodnikania sú pre každého rovnaké. Nešetria ani známych šéfkuchárov. Zdeněk Pohlreich tvrdí, že v gastronómii, rovnako, ako v živote, sú najcennejšie skúsenosti. Podcast približuje jeho cestu k úspechu, no aj to, ako môžu v náročnom biznise uspieť ostatní.

Epizódy môžete počúvať aj na Spotify, Apple PodcastsGoogle Podcasts a odoberať cez RSS.

V tomto vydaní #mamnato podcastu sa dozviete:

  • prečo je pohodlnosť v pracovnom živote nepriateľom,
  • čo bolo pre Zdeňka impulzom založiť si vlastný biznis,
  • ako na to, ak aj vy túžite po vlastnej reštaurácii či kaviarni,
  • kde robia začiatočníci v gastro biznise najväčšie chyby,
  • ako sa korona dotkla gastro podnikania,
  • ako sa gastro podniky môžu prispôsobiť súčasnej situácii,
  • prečo musí byť človek z oblasti gastronómie aj dobrý psychológ.

Podcasty #mamnato vám pravidelne prinášajú rozhovory s inšpiratívnymi osobnosťami, príbehy a myšlienky, ktoré menia a posúvajú našu krajinu vpred. Epizódami vás budú sprevádzať moderátori Štefan Frimmer a Marta Cesnaková.

Prajeme príjemné počúvanie!

Pokračujte v čítaní